25 februari 2007

Det som göms i snö...

Elisabet har bett om bilder på sådant som gör en glad. Många blir glada av sol och sommar. Ibland är även vinter och snö roligt. Det kan man också se på Elisabets sida, här.


Det är som det brukar här i södra Sverige. Vårliknande januari och så - pang! - i slutet av februari vräker snön ner. Alla blir lika snopna varje gång, verkar det som. Till exempel krokusarna som tydligen tyckte att våren äntligen var här:


Eller persiljan, som tyckte att det faktiskt aldrig blivit vinter i år:
Själv tyckte jag att vintervädret var så milt att det inte var lönt att ta in de icke-frosttåliga krukorna:Och nu töar det. Som vanligt efter ett par dagar. Tipp tapp!
3 kommentarer:

Julie K sa...

Underbara bilder celia. Det er faktisk vackert å se nær snøen lett tecker vækster och saker på marken. Nær det er slik er det jættefint med vinter. Jag tycker ju kylan også er herlig jag. Nær solen skinner og det inte er vind, då er det fint. Heldigvis tycker jag om alla årstider også vinteren, men nu er det litt tråkigt her, for det er ingen årstid alls. Endel is, gammal snø och grått, men vi har ju en fin tid foran oss.
Tack for tips også på min blogg ang husfarge. Blir roligt at planlegge framover : )

Qi sa...

Tack celia för fin kommentar på min blogg!

Snö och is är vackert tycker jag med.

Elisabet sa...

Men oj, så vilsamma bilder!!!